6. dec. 2012

At falme en hårfarve.

Dette kan ikke gøres, med brune og blonde hårfarver der er permanente. Dette duer kun med lilla, rød og pink permanente og semipermanente hårfarver (Pigmenterne er for store til at komme ordentligt ind i håret, så det kan falmes nemmere, og dermed behøver det ikke groes ud).

Forvent at håret som sagt falmer. Dvs. der altid vil være en smule farverester i, men dette kan afbleges/affarves væk, hvis du ikke ønsker at klippe enderne af.
Denne metode er ikke god mod håret, men fugtighedsbalancen kan bringes tilbage, ved at bruge en oliekur i enderne før hårvask de næste 3 gange du vasker håret + brug hårmaske, som altid.
Dette skal der bruges:
Vitamin C tabletter (Pulver kan bruges, men ikke opløselige der skal dumpes i vand). REN Vitamin C (Kan købes i Matas)
Shampoo af eget valg (Antiskælshampoo er mest effektiv, men også ret udtørrende for lokkerne).

Alt efter hårlængde, så knus ca. en halv dåse vitamin c tabletter, eller hvad du ønsker. Knus dem helt til pulver (Jeg brugte en hammer og avispapir), og mix dem i en skål/elign. med shampoo, indtil det giver en konsistens du syntes virker bedst. Gå ud i badeværelset, vask håret med shampoo (KUN shampoo), og påfør miksen. Skum det op, og sæt en pose/badehætte over, og lad det sidde i, i 2 timer. Dette vil formentlig dryppe, hvis du ikke har ringet håret godt ud inden, så hav en håndklæde over skuldrene og over brystkassen, så dit tøj ikke bliver beskidt. :-) Lad det som sagt sidde i, i 2 timer, og vask håret igen med shampoo, for at sikre dig at al vitamin c pulveret er ude. Brug en god hårmaske, skyl ud, og styl som normalt. Dit når skal nu være falmet ca. 25%. Kuren kan gentages så mange gange du ønsker. :-) Jeg har brugt det én gang og mit hår gik fra knaldrødt, til bleget og lyst i enderne, så det er en effektiv metode. :-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar